Vår förälskelse i Funäsfjällen fortsätter. Varje dag tar vi hundratals bilder på olika turer och i olika fjällmiljöer. Varje kväll tittar vi på bilderna och tänker "Vad är det här för skit!?". Det syns ju inte alls på bilderna hur vackert det är!
 
Hur fjällmassiven sträcker ut sig åt alla håll. Hur man gång efter gång blir hänförd. Och det syns ju förstås inte hur tystnaden talar. Hur det känns när den friska fjälluften fyller ens lungor. Hur uppfylld och upplyft man blir, och hur man bara vill ha mer och mer. 
 
Här kommer i allafall några bilder från dagens tur, Guldturen Svansjön-Vättafjäll. Mångas favorittur bland Funäsfjällens alla guldturer. Det förstår vi, även om vi ännu har många kvar att testa. Kom dock ihåg att bilder har en mycket begränsad förmåga att uttrycka hur fint och fantastiskt det egentligen är...
 
Förälskade hälsningar från Funäsfjällen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rebecca Adnell

Haha men jaa! Bland det jobbigaste med att vistas med fjällen är att man verkligen vill förmedla hur vackert det är, men det är svårt. Tycker dock du lyckats ganska bra - himla fina bilder på en fantastisk miljö!

Matilda

Kameror tycks aldrig fånga essensen av en plats, tyvärr. Men det är kanske å andra sidan bra, för då behöver vi återuppleva dem igen. Särskilt om de är inom räckhåll.
Mäktigt att möta renar i fjällandskapet

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress