Rensar bort ännu fler gamla och inaktuella inlägg här på bloggen. Och hittar ett och annat minnesvärt. Som några rader i ett inlägg från Bjursås 2014. Vi var där och åkte skidor och jag såg ett bord där vi suttit två år tidigare och pratat om att bli mer aktiva människor.
 
Såhär skrev jag om det 2014:
 
En rolig sak i Bjursås är även att jag minns när vi satt vid ett av borden vid en av ankarliftarna en vårdag för snart två år sedan. Anläggningen hade stängt för säsongen och parken höll på att smälta ner inför sommaren. Vi var där och campade och cyklade runt lite. Och tog en fika vid detta bord, och pratade om och funderade kring att bli "aktivare människor". Och sedan fortsatte livet och tiden, och just då hände inte så mycket. Men nu snart två år senare har vi faktiskt blivit väldigt mycket aktivare, och planerar att fortsätta på den vägen... Med sån glädje! Jag kan bli så varm och glad bara av att tänka på allt "aktivt" och roligt vi vill göra, framförallt ute och i naturen! Vi visste inte att det skulle bli så roligt, då och där vid bordet! 
 
Nu, 2017, har ännu mera hänt. Vi är ännu mer aktiva och vi har gjort stora förändringar i livet för att kunna vara det ännu mer. Ibland går förändringar fort, ibland tar de tid. Ibland räcker det med få steg och ibland behövs det många. Hur som så är det häftigt att tänka på ögonblick längs vägen, och se att man faktiskt kommit någonstans. 
 
Bjursås för flera år sedan. 
FREEDOMtravel

Jag håller också på att rensa i bloggen. Den är ju som en lags dagbok, så ganska kul att hitta allt möjligt gammalt! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress