Det är ju svårt att vara nöjd med det egna vardagsrummet eller den egna kroppen eller solnedgången man har framför ögonen eller hela det egna livet...
 
...om man jämför det med photoshoppade och filter-redigerade alternativ i sociala medier. Där man dessutom inte ser det som inte syns. Och det är mycket som inte syns i sociala medier. De flesta visar ju upp det bästa av det mesta. Även jag själv, fast jag ska försöka skärpa mig och visa mer av det misslyckade eller mindre bra. Eller det perfekt operfekta. 
Beata

Det är så viktigt att påminna sig om att det finns massa saker som inte syns. Jag glömmer lätt bort det och jämför istället!

Svar: Samma här :) Så man behöver påminna sig...
aktiva dagar & viktiga pauser

Helena Sahlqvist

Ett mycket viktigt ämne. Får ibland ångest över alla redigerade bilder på nätet, då jag själv nästan aldrig har tid att sätta mig för att redigera mina egna innan jag publiserar.
Sen tycker jag det är extremt kul att redigera. Så där lagom så färgerna framträder och skuggor blir ljusare. Dock är det en balansgång när det gäller hur mycket man ska redigera...

Svar: Precis, det är en balansgång!
aktiva dagar & viktiga pauser

Frihetsmaskinen

Så sant! Jag gör ofta likadant själv och det har väl på något sätt att göra med att man vill visa det finaste av det man ser. Ofta är det ju så otroligt vackert just där och då så man vill på något sätt förmedla känslan i bilden och då duger det inte med en bil i bakgrunden eller ett moln som täcker solen ;).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress