Torsdagkväll. Sonen nämner Instagram-uppdateringar från kompisar som är på väg till Åre. Jag börjar undra varför inte vi är där. Liftarna hemma i Sälen har ju stängt för säsongen och Trysil, där vi tänkt tillbringa en del av valborgshelgen, visade sig ha öppet bara på en del av fjället. Jag antar att jag har varit för trött för att låta tankarna vandra vidare på temat. Undrar om det finns nåt ledigt boende kvar i Åre? Och hur ska vädret bli?
 
En stund senare är det bokat och packning pågår. 
 
Åre visar sig från sin bästa sida med soliga dagar och gott om snö. Sonen ser vi dock inte så mycket av, han hinner inte ens stoppa ner liftkortet i fickan innan han träffat några kompisar och drar till parken. Jag själv träffar en ny "målbild" när jag ser ett gäng pensionärer sitta och fika med pjäxor på fötterna och fjället utanför fönstret. Sån vill jag bli och så vill jag ha det när jag blir gammal. Det gäller att göra aktiva val idag som ökar chanserna att nå sina målbilder...
 
Att ha fem timmar till Åre istället för minst åtta adderar vi på listan över fördelar med att vi flyttat till Sälen. Dock håller jag det inte för osannolikt att någon eller några av oss småningom flyttar till Åre. Skulle tro att nästa flytt i så fall blir lättare eftersom vi numera lever med "lättare bagage". 
 
#älskaåre
 
Jag omfamnar livet...
 
Matilda blickar ut över härligheten.
 
Den lilla människan och den mäktiga naturen.
 
Ser härligt ut att glida fram över Åreskutan med en sån här farkost!
 
 Gott om snö!
 
Karin%2525252525252520H%25252525252525E4rjeg%25252525252525E5rd

Så glad jag blir att ni fick fina dagar här i Åre! Varmt välkomna tillbaka!

Och så glad jag blir att du fick syn på några av alla de lite äldre som kastar sig ut i pisterna. I Åre finns många 75+ som gärna åker skidor. De är sådana förebilder!

Angelica

Vilka fantastiska bilder! Det låter som underbara dagar i Åre.

Svar: Tack! Ja det var fint, och det är ju inte alltid man har sån tur med vädret när man vistas i fjällen :)
Camilla

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress