INLÄGGET SKRIVS I SAMARBETE MED BYGGHEMMA.

När vi tackade ja till hyreslägenheten vi numera bor i hade vi ingen aning om hur tapeter och golv såg ut i den. Och vi levde i fortsatt ovisshet i några månader innan vi fick tillträde till lägenheten. Trots att jag är petig med sånt så orkade jag inte stressa upp mig över det, men andra stressade lite åt mig. Under tiden sålde vi vårt hus där vi med stor omsorg valt tapeter, golv och annan inredning när vi byggde huset. 

”Man kan ju alltid tapetsera om på egen bekostnad om det är riktigt illa”, tänkte jag. Dessutom hade jag hunnit börja sätta mig in i dagens utbud av tapeter och konstatera att det är mycket lättare att välja tapeter idag än när vi byggde hus. Då besökte man den ena tapetaffären efter den andra, medan man numera i lugn och ro kan titta på tapeter på Bygghemma och liknande affärer på internet. Innan vi fick tag på lägenheten planerade vi att köpa ett hus, och jag hann inreda och tapetsera några hus i tankarna medan vi letade.

Hyreslägenheten visade sig dock ha fina och fräscha tapeter på övervåningen, och på nedervåningen fick vi nästan allt omtapetserat. Utbudet av tapeter vi fick välja bland var visserligen inte så stort, vi fick EN pärm att bläddra i. Men valet blev i och för sig därmed enkelt... Det blev en stilren smårutig grå tapet som påminner mig om en tapet i min barndom. 

 
Produktbilder från Bygghemma.