Efter en och en halv månad i underställ, skidkläder och mysbrallor ska jag imorgon börja jobba igen. Klä på mig vanliga kläder. Gå till ett nytt jobb. Lära känna nya människor. Vara nybörjare på en massa saker, efter att i många år ha kunnat luta mig tillbaka mot en massa kunskaper och erfarenheter. Falla fritt ut i något nytt. Lämna min komfort-zon, och tro att den därmed småningom kommer att bli större. Landa i det som kommer att vara en del av min vardag här i Sälen. Jag är ju liksom inte här på semester längre.
Tina Ferm

Lycka till Camilla :)

Svar: Varmt tack!
aktiva dagar & viktiga pauser

FREEDOMtravel

Jag börjar oxå nytt jobb imorgon!!! Heja oss! :)

Svar: Ja heja oss! :) Ser fram emot att ha första dagen avklarad!
aktiva dagar & viktiga pauser

Annika K

Lycka till med ditt nya kapitel! Spännande tider som du kommer att klara av galant!

Svar: Tack! Ja det är verkligen spännande tider!
aktiva dagar & viktiga pauser

Matilda

Hoppas det blir en bra upplevelse och att du trivs på jobbet. Heja heja!

Svar: Tack! Har i alla fall lärt mig att hitta till mitt rum, till fikarummet och toaletten... Och lärt mig några namn.... En bra början... :)
aktiva dagar & viktiga pauser

Emilia - vila & life design

Vad spännande med nytt jobb - vad blir det för något?

Och absolut: tiden med min lille son är den viktigaste delen av mitt liv just nu. Det stora plusset därutöver är att jag är en superdisciplinerad företagare :) När han sover på kvällen så jobbar jag som bäst :)

Svar: Ja det är ju verkligen en fördel med frilanslivet- att kunna styra över sin tid och anpassa arbetstiderna till övriga livet. Jag ska jobba (högst) 80% nu för att bl.a. hinna (fortsätta) skriva böcker, blogga och ägna mig åt outdoor-liv på fjället. Mitt nya jobb är på en vårdcentral, ska jobba som psykolog med "vanliga problem som alla kan drabbas av i perioder i livet"...
aktiva dagar & viktiga pauser

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress