För många år sedan fick vi låna en nybyggd stuga vid havet. Jag imponerades verkligen av den sparsmakade inredningen. Det var så lugnt för själen att tillbringa tid på ett ställe som inte var fullbelamrat med prylar. På den tiden hade vi dessutom mycket mera prylar, prydnader, tavlor m.m. hemma hos oss än vi haft på senare år.
 
Jag berömde ägaren för att hon lyckats så bra med inredingen.
 
-Men det är ju inte alls klart än, sa hon. Det fattas massor... Jag ska hänga upp en tavla här och ställa in en stol där och skaffa några ljusstakar som...
 
Sedan vet jag inte hur det gick och hur det blev. Huvudsaken att man själv är nöjd och trivs, men kanske var det ett tidigt tecken på hur JAG vill ha det. Fast jag inte riktigt fattade det då.
 
 
Husvagnsfamiljen

Härligt att ni är på plats. Jobb o skola har löst sig för alla, samt lite ledig arbetslöshet för andra. Lite så tänker jag oxå, med inredning. Så lite som möjligt. Sen rör livets dagar till det ändå. Är en tråk Fia, har nästan hela huset i bege. Orkar inte med färg. Det tar energi från mig med intrycken.

Svar: Ja det känns bra! Och hos oss blir det också mycket beige nu, och grått och brunt... Det var såna färger på flera väggar och golv i lägenheten så låter oss präglas av det. Känns vilsamt!
aktiva dagar & viktiga pauser

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress