Dagens "magic moment" fångades inte på bild, men i hjärtat. En ripa som flög parallellt med Matilda som susade fram på skidor uppe på fjället. 
 
Så vackert och mäktigt, säger jag som förr tittade frågande och skeptiskt på folk som lyriskt berättade om liknande naturupplevelser. Nu är jag själv en av de lyriska...
 
 
 
Annukka

Vad kul att läsa om allt som har hänt med dig, en hel del! Och visst hade du gett ut en bok också? Bloggen är riktigt fin.
Mitt liv har också förändrats. Att bli hästlös frigjorde mycket tid åt annat. Numera tränar jag regelbundet. Och vi köpte en stuga på Tärnafjällen. Vi har 4 timmars resa dit, men vem vet, kanske hamnar även jag där som distriktsläkare till sist... Häromveckan stod jag på slalomskidorna första gången på 25 år! Ha det så bra!

Svar: Kul med slalom! Såg det på din blogg men hann inte skriva (eller orkade inte formulera...) en kommentar just då och sedan blev det tydligen inte av... Mysigt med stuga också! Och bra med träning, vi försöker få till mer av det här också. Åren verkar göra nåt med kroppen... :) Ja det har verkligen hänt mycket här, vi har landat fint efter vår flytt. Och jag stortrivs med att jobba på vårdcentral. Nu ser vi fram emot en sommar utan gräsmatta och med mycket cykling och vandring... :) PS Jo jag har hunnit ge ut flera böcker och det kommer ännu fler! Dock mest för barn och unga! Har en hemsida för det, camillagunnarsson.com, och en annan blogg, klokboktok.nu. Och en facebooksida, sök på Camilla Gunnarsson författare...
aktiva dagar & viktiga pauser

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress