Snart är det dags att logga in på jobbet igen efter första sommarsemestern som Sälenbor. Efter att ha börjat semestern med besök hos släkt och vänner i Finland har vi "bara varit hemma". Och det har varit så skönt! Jag som brukar tycka det är tråkigt att vara hemma!
 
Vi har hittat en skön semesterlunk med långa sovmorgnar och lugna förmiddagar. Framåt lunchtid har vi planerat dagens program. Ska vi vandra eller cykla? Och var? Repris på något vi gjort eller testa något nytt? Gör alla samma eller delar vi på oss? 
 
Framåt kvällen har vi landat hemma och bara det i sig är så stort! Att landa hemma i vårt eget hem efter en dag med vandringsskor eller downhillcykel! Efter att vi ätit har vi oftast samlats i soffan för att titta på nån film eller serie. Och så har den dagen tagit slut. 
 
Vi har inte ens kommit iväg till andra fjäll och downhill-ställen vilket vi hade diffusa planer på inför sommaren. Men vi hinner! Vi har en hel fjäll-höst framför oss och vi står nu inför utmaningen att fortsätta ta oss ut i naturen även vardagskvällar och helger. 
 
Det bästa med denna semester har varit att jag, jämfört med många tidigare semestrar, lagt mer tid på att ta hand om mig själv och mina närmaste och mindre tid på att ta hand om hus, hem, trädgård och ägodelar. Jag har också hunnit komma ikapp mig själv en hel del, och fylla på energi. Nu ska jag försöka fördela den rätt, och se till att fylla på tillräckligt med energi även i vardagen. 
 
 
FREEDOMtravel

Det låter som att ni haft en riktigt skön semester!

Karin Härjegård

Vilken härlig semester! Att ha en skön hemmasemester är nog det bästa av allt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress