I helgen drog vi till Sälen med husvagnen. Äntligen tog vi oss lite längre ut på fjället! Sälen är ju inte Abisko, men det är fint i Sälen också! Och finns mycket att upptäcka, inte minst för oss som är vandringsnybörjare. Dock hade vi inte så bra vandringsskor vilket begränsade oss lite. Men det blir mera vandring framöver! Jag hoppas dessutom att vissa familjemedlemmars fötter snart vuxit klart så vi kan investera i rejäla vandringskängor. (Tips?) Hittills har vi vandrat så lite att det känts bortkastat med dyra skor som är urvuxna ett år senare. Eller några månader senare, det är helt galet vad tonåringars fötter kan växa fort. Men snart så! 
 
På lördagen hade vi med oss en hyrd hund, numera en vän. 
 
 
FREEDOMtravel

Härligt att ni kommit iväg! Hyra hund? Det har jag aldrig hört talas om... När jag var 14 och red köpte min mammaridskor till mig som jag skulle växa i, storlek 39 eller 40. Men jag har fortfarande bara storlek 37/38... ;)

Svar: Haha, ja det kan bli dyrt att köpa för att växa i...:) Det är hundspanns-hundar som de hyr ut som sällskap på fjället. Tydligen ganska nytt här. Kul med fyrbent sällskap på fjället.
Camilla

JUNITJEJ

Vilken vacker hund!

Svar: Eller hur!?! Vi har dock "bara" hyrt den, det är en av de fina hundar som drar hundspann på vintrarna.
Camilla

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress