Eller "Finns våfflan om jag inte lägger ut en bild på den? Och är den god om ingen gillar inlägget?"
 
(Detta inlägg kan tyckas vara lite motsägelsefullt i relation till det jag skrev häromdagen. Men detta med mobiler och sociala medier ÄR ju mångfacetterat!)
 
Jag gillar ju sociala medier och är ju själv en del av det. Sociala medier öppnar för fantastiska möjligheter till utbyte med likasinnade. Sedan finns det många nackdelar också, men det finns det med det mesta i livet.
 
Ibland känner jag mig ändå fundersam över detta med att vilja synas. Vilja bli bekräftad. Vilja få "likes". Följare. Besökare. Tittare. Alla vill vi ju bli bekräftade, det hör ju livet till för människan. Men hur beroende blir vi av det i den digitala värld vi lever i? Och hur mycket missar vi att uppmärksamma och bekräfta den som sitter bredvid oss- för att vi kollar om vi fått några nya gillningar på vårt senaste inlägg?
 
Och finns en våffla om vi inte tagit kort på den och lagt ut bilden på sociala medier? Och är våfflan ens god om ingen gillar inlägget? Hur många gillningar krävs för att den ska vara "god"?
 
Och bryr sig nån egentligen om att jag käkat en våffla? 
 
 
 
FREEDOMtravel

Visst är det mångfacetterat! Jag älskar sociala medier, men tycker samtidigt att detta fenomen du beskriver (som jag är en del av) är lite bisarrt. Just nu måste jag dock erkänna att likes betyder en del eftersom vi börjat satsa hårdare på bloggen som en business. Utan likes ingen business om man säger så.. ;)

elisabeth

för vem bloggar jag brukar jag tänka.

en öppen dagbok, jag har inte många som följer mig, de som jag har långt borta i landet som vänner , ser bilder och följer vårt liv, som jag följer deras.

Det räcker för mig.

Vägrar FB, däremot, bara för att , känns det som nu.

Samtidigt tycker jag det är roligt att läsa vad Ni andra tänker på osv, de mina som jag följer så att säga.

Men det är sjuk egentligen , hur många männsikor tävlar i "kolla vad jag gör och vad vi har det BRA "

Gillar dig och dina ämnen..

Fortsätt så.

KRAM

Dessan

Håller med dej. Många lägger ut maten...som om det är det viktigaste att visa ;-) Min blogg är min dagbok för min egna skull...så inte så mycket om vad vi äter. Men jag gillar att själv kunna gå tillbaka och titta på vart vi stod m husbilen o vart vi åkte sen....om minnet skulle svika :)) Maten struntar jag i :))Ha det bra :)

Svar: Ja det där är ju intressant- lägger man ut för sin egen skull eller för andras? Är det "som det är" eller för att det ska "se bra ut"?!
aktiva dagar & viktiga pauser

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress