Det har varit många om och men kring våra planer inför denna sommar. Även midsommaren drabbades av dessa "om och men" eftersom Anton råkade vinna en resa på What Camp i Norge (What Camp=skidläger på glaciären Folgefonna och i byn Jondal strax nedanför). I midsommarveckan. Men efter lite om och men med det också så fick han byta till veckan efter midsommar. Vi bestämde oss för att Norge får bli målet för hela familjens semester i år- och på vägen dit kan vi mellanlanda med husvagnen i Sälen och fira med de familjer vi nu firat midsommar med några år. 
 
För två år sedan var vi också i Sälen på midsommar.  Då dalade snöflingorna utanför fönstret på midsommardagen, till vissas förtjustning och andras förtret. Men den här midsommaren bjöd på varmare väder och betydligt mer folk i rörelse i Lindvallen där vi var. Kul att folk hittar upp till fjällen även sommartid!
 
Vårt gäng sysselsatte sig i olika konstellationer bl.a. med att cykla downhill, vandra, köra femkamp, fira midsommar på Olnispagården och förstås äta midsommarmat. Några hade varit i Sälen flera dagar innan vi kom och bland annat paddlat kanot på Dalälven så nu blev vi ju väldigt sugna på det! 
 
På midsommardagen bjöds det gratis liftåkning mellan klockan 22 och 24 och denna midsommar var det verkligen fint att åka upp på toppen och njuta av solnedgången, med eller utan cykel! 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress