...där ungefär ALLT är stängt på söndagar!?!? 

 
elisabeth

jag som bott i Oslo under ett par år måste säga att jag liksom fick förkärlek till att allt var stängt på söndagarna, vi måste inte kunna handla alla sju dagar i veckan tycker jag.

Hoppas Ni annars har det bra i Norge ?

KRAM

Svar: Har förflyttat oss "hem" till Sälen men det var bra i Norge! Och jag tycker det skulle vara bra på många sätt om saker var stängda på söndagar. Det gick ju bra förr här också!
Camilla

Ann-Charlotte

Håller med! Skulle vara riktigt skönt.

Ann-Charlotte

Husbil kanske blir ert nästa fordon när ni reser runt så mycket?

Svar: Ja husbil skulle helt klart passa oss, men jag är skeptisk till säkerheten i dem. Eller om man ska säga bristen på säkerhet... :)
Camilla

Matilda

Jag tror att det hade varit nyttigt. Då hade man kanske tillåtit sig att verkligen varva ner på söndagen. Hade folk planerat sin konsumtion smartare och köpa mindre på impuls eller hade internethandeln ökat? Många funderingar här...

Svar: Ja det väcker en del frågor och funderingar! Dock tror jag att vi skulle må bra av det. Det känns ibland som att konsumtion blivit vår tids religon och man styr mot köpcentret istället för mot kyrkan på söndag förmiddag. Och det är som att man letar efter något på båda ställena? Frågan är dock var man ska leta, kanske i sig själv?
Camilla

Anna Holm

Funderade också på det när jag var på roadtrip i Norge för ett par veckor sedan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress