Vi skjutsade nyligen sonen till hans tredje Snowcamp-läger och summerade samtidigt de två år som har gått sedan det första lägret han var på. Så mycket som hänt för och med honom. Och så mycket som hänt för hela familjen.

Några exempel:

För två år sedan

En massa andra saker har också hänt, i oss, runt oss och med oss. Ibland är det bra med återblickar. Man tappar lätt perspektivet och tycker att "inget händer"... 
 
 För två år sedan. Nu är pjäxorna några storlekar större. 
Fru Minimalist

Kul att läsa om hur mycket som hänt på två år! :)
Processen att konsumera mindre är intressant, den är ju svår på sätt och vis med barn som växer och växer ur, men genom medvetna val i hur man konsumerar så kan det göras med gott eller iaf godare samvete. ;)

Svar: Sant! Och våra barn är nu så pass stora att de värsta konsumtions-åren passerat. Leksaksåldern och växa-ur-kläderna är förbi. Visserligen är de tonåringar nu, 14 år, men de verkar inte så intresserade av att konsumera (förutom liftkort då...). Faktiskt var det sonen som bromsade MIG när jag skulle rea-konsumera på nätet häromdagen... HAN var mer ifrågasättande än MIG avseende vad vi verkligen behöver och inte. Stolt mamma!!!
Camilla

Åsa

Vilken intressant återblick och se vad mycket som händer på två år..jag följer ditt engagemang, tankar och funderingar ang konsumtion och upplever att jag har ett ben i mindre konsumtion och ett ben i konsumtion..och jag tycker att det är väldigt intressant att diskutera
Kram Åsa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress