...skulle vi göra på ett ställe en bit hemifrån i helgen. VI hade ett tråkigt ärende på den orten och tänkte som vanligt "Jaha, vad mer kan man då passa på att göra!?"
 
Nåt skoj... som att vandra!?
 
Det redan lite låga humöret sjönk dock som en sten när vi inte hittade någon av de två vandringsleder vi letade efter. Hur svårt kan det vara att märka ut leder? I detta fallet hade man dessutom nyligen preparerat och gjort reklam för den ena... Nåväl, vi fick i alla en liten vandring och lite spritköks-mat (bönor och bröd) och en fika med vacker utsikt. Det blir inte alltid som man tänkt sig men det kan duga gott ändå. 
 
scottish moments

Underbara bilder! Hösten är verkligen min favoritårstid!! Har själv varit ute och vandrat nyligen här i skottland och idag var det otroligt varmt! Jag tycker det ska vara krispigt och hög luft på hösten så idag var det föör varmt. Ett lyxproblem i SKottland dock :)

Svar: Ja jag föredrar en krispig höstdag framför en varm kvalmig klibbig sommardag :) Kan tänka mig att hösten är fin i Skottland! Vi längtar ju redan tillbaka, efter sommarens resa... :)
aktiva dagar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress