Fansen har länge väntat på en fortsättning på Harry Potter och nu är den på gång! 30 juli är det premiär på pjäsen Harry Potter and The Cursed Child på Palace Theatre i London. Idag släpptes biljetterna till pjäsen för de som anmält sig för förköp. Det hade vi förstås gjort.
 
När jag tilldelades min "kö-plats" hade jag ca 20.000 personer framför mig och okänt antal bakom mig i kön. I gott sällskap vid varsin datorskärm alltså... Enligt uppgifter i media ska vi ha varit ca 120.000... När jag efter några timmars väntan kom fram till själva bokningen krånglade systemet för mig, liksom för många andra under dagen. Ett visst kaos verkar ha präglat det hela... Men efter ytterligare några försök och sammanbrott har jag nu lyckats boka bijetter till Matilda och mig till höstlovet 2016! Yes! 
 
 
 
...eller mini-vandring idag.
 
En del dagar är man extra tacksam över att ha det vanliga.
Komma hem till det vanliga.
Göra det vanliga.
Just nu är det såna dagar.
 
 
 
 
...skulle vi göra på ett ställe en bit hemifrån i helgen. VI hade ett tråkigt ärende på den orten och tänkte som vanligt "Jaha, vad mer kan man då passa på att göra!?"
 
Nåt skoj... som att vandra!?
 
Det redan lite låga humöret sjönk dock som en sten när vi inte hittade någon av de två vandringsleder vi letade efter. Hur svårt kan det vara att märka ut leder? I detta fallet hade man dessutom nyligen preparerat och gjort reklam för den ena... Nåväl, vi fick i alla en liten vandring och lite spritköks-mat (bönor och bröd) och en fika med vacker utsikt. Det blir inte alltid som man tänkt sig men det kan duga gott ändå.