När våra barn var små och gick på Skogsmulle, eller om det var Skogsknytte, gjorde vi en gång en utflykt till ett magiskt gammalt mässingsbruk, eller ruinerna av det. Vi lyssnade på vattnet som porlade och forsade och tänkte "hit måste vi snart åka igen". Men vi var inga "frilufsare" på den tiden och åren gick och vi åkte inte dit.
 
Desto roligare att vi nu åker dit rätt ofta. Det finns många fina platser att fika där solen silar ner genom träden. Det är ett perfekt paus-ställe på en av våra cykelrutter och det finns ett promenadstråk i skogen bredvid.
 
I söndags avslutade vi november vid Mässingsbruket medan mörkret föll och tomtarna (kanske) smög sig fram. 
 
Förra hösten var vi utomhus mycket tack vare att vi höstcampade mycket i väntan på första säsongen som vintercampare. I år är det längre till husvagnen och vintercampingen vi ska stå på så vi har inte höstcampat alls, tyvärr. Men vi har lyckats få in en hel del utomhusvistelse hemikring på helgerna! Däremellan har det varit mycket sofftid, böcker, filmer och plugg. Vi är ändå rätt nöjda med hösten, och med november. Det gäller att hitta lagom ambitionsnivå för den månaden...
 
 
 
 
 
Magiska vattendroppar.
 
Änglaludd?
 
En plats för tomtar? Synliga och osynliga?
Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Mysiga bilder :)

Svar: Tack :)
aktiva dagar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress