Hej hallå!
Eller hello...
 
Intresset för Harry Potter och vinsten i Bloggbussen-goes-bilsemester 2014 har nu tagit oss ut på en resa till England och Skottland. I Harry Potters fotspår
 
Mer om vårt Blogbussen-deltagande, finalresan till Tyskland med tre andra deltagare och vinsten i Bloggbussen-tävlingen (anordnad av Stena Line, Sembo och Twingly) kan du läsa i en massa tidigare inlägg, ifall du missat dem/är ny läsare:
 
 
Upplevelser i Skåne på väg till båten (vi tog en extra dag ledig för att "göra Skåne". En helt fantastisk dag i sig!
 
 
Klätterparken Seilgarten Prora (Klätterparker är för övrigt ett nytt familjeintresse som vi upptäckte tack vare denna resa... Och nervositeten inför denna klättring... Som var SÅ himla rolig!
 
Seebad Prora, Hitlers märkliga men dystra semesteranläggning
 
 
 
 
 
Vinsten bestod av båtbiljetter tur och retur Kiel-Göteborg med Stena Line samt en övernattning i Tyskland med Sembo och inträde på Hansa Park. Efter många om och men som bl.a. inkluderar fullbokat Sembo-hotell då vi ville resa och uteblivna HansaPark-biljetter så har vi nu mer eller mindre  omvandlat en del av vinsten (båtbiljetterna) till en del i sommarens resa till England och Skottland. Vi tog alltså båten till Kiel men fortsatte till Holland och tog en annan Stena Line-färja vidare till England. Sembo-övernattningen planerar vi dock att använda vid ett senare tillfälle- om det finns plats för oss då.
 
So far so good. England är fint. Det går bra med vänstertrafiken, det är  skönt att ha egen bil med sig men vi är glada att vi lämnade husvagnen hemma. Fast vi ett tag hade bestämt oss för att ta den med. Men vi överger inte camping helt... Ett tält fick följa med...
 
Uppdateringar här kommer sporadiskt under resan eftersom jag kommer att prioritera att uppleva och umgås framför att blogga... Men husvakter och andra vill ju gärna se lite av vad vi gör, vet jag... Vilket man dock lättast gör på instagram just nu... När vi har wi-fi... aktivadagarcom heter vi på Insta.
 
See you!
 
 
Att läsa böcker kan få oanade konsekvenser...
Som en resa...
 
Ankomst till Harwish på morgonen.
 
 
 Fler inlägg från resan i England och Skottland hittar du i bloggens Storbrittanien-kategori.
 
 
Anonym

Ja, nu läser jag här att ni inte tog med husvagnen. Många inlägg som hade dykit upp samtidigt. Grattis till vinsten!

Svar: Tack :) Jo vi hade ju efter mycket velande bestämt oss för att ta med husvagnen. Men sedan bestämde vi oss impulsivt för att ändå inte göra det. Våra impulsiva beslut brukar bli bra beslut :)
aktiva dagar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress