Det är väl ett välkänt fenomen att man sällan haft det så välstädat hemma som när man skulle ha tenta när man pluggade. Allt var plötsligt roligare än att plugga. Och samma beteende finns kvar i alla fall hos mig.
 
Nu har jag t.ex. skjutit upp att ta tag i ett större "städ- och tvätt-sorterings-projekt" ett tag. Alltför länge. Vi har rivit åt oss lite strumpor ur högen och plockat ner lite underställ från torkställningarna. Men medan jag skjutit på att ta tag i eländet/projektet (som vuxit sig större medan jag skjutit upp det) har jag fått så mycket annat gjort! Bl.a. städat en massa annat i huset och rensat här och var. Och fotat grejer jag ska sälja på Tradera vilket jag också hade skjutit upp.
 
Men idag så. Tog jag äntligen tag i "städet och tvättsorteringen" som väntat. Nu kändes det plötsligt helt ok. Dels för att jag laddat för det medan jag hållit på med annat. Dels för att det dykt upp en annan, ännu tråkigare sak som jag borde ta tag i...
 
Allt är relativt...
Ida

Jag känner verkligen igen det där! Jag skjuter för tillfället upp storstädning med allt möjligt annat jag bara "måste" göra istället ;)

Svar: Man får i alla fall glädjas åt att man får NÅT gjort :)
aktiva dagar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress