Jag avger inte nyårslöften men jag tycker att nyår är ett bra tillfälle för att utvärdera det gångna året och tänka till inför det nya. Lite som ett utvecklingssamtal med sig själv. En del av ambitionerna inför 2015 lever kvar. I det stora hela gick det rätt bra och flera saker nämns i min årskrönika anno 2015 men vissa saker är ju "ständigt pågående utvecklingsprojekt". 
 
Under 2016 vill jag...
...Rensa ännu mer hemma för att vara förberedd ifall livet plötsligt presenterar en plan för förverkligande av drömmen om att flytta till ett fjäll- och bo på mindre yta och leva ett enklare liv. Även om jag inte tror att det kommer att händer just DETTA år. Det vore dessutom mera lägligt om något/några år. Men drömma och förbereda kan man ju.
...Lyssna bättre på min familj (och inte säga mmmm när jag inte lyssnat. Detta händer dock primärt när jag är fullt upptagen och "i flow" och har svårt att släppa det jag gör).
...Sova i tält fler nätter än i år.
...Våga mer på frilufts-fronten.
...Fortsätta skriva och hålla mina första böcker i min hand.
...Dra ner på "slö-surfande" på sociala medier. Rensa bland vem och vad jag följer (redan påbörjat)...
...Träna på accceptans och att låta vissa saker passera utan upprörda känslor ovh förhöjt blodtryck...
 
 
 
 
Husvagnsfamiljen

......meeeen det där skulle man ju vilja höra lite mera om, det där med att bo på mindre yta, hur hon tänker, vore kul. Iaf Gott Nytt År på dig/er

Svar: Återkommer till det :) Men kort kan man väl säga att vi bor rätt rymligt i hus nu men drömmer om typ en lägenhet utan en massa extra ytor... Bara ha det man behöver, inga mer saker eller kvadratmetrar... Gott nytt år!
aktiva dagar & viktiga pauser

Annukka

Slösurfande är verkligen inget vidare. Men hoppas att du inte rensar bort bloggvännerna...

Svar: Ni blir så klart kvar :) Gott nytt år!
aktiva dagar & viktiga pauser

Husvagnsfamiljen

Mmmm.....låter intressant, skall bli kul om du utvecklar det. Tänker själv så ibland, lite mindre och samtidigt lite mindre arbetsamt men sen så har jag ett otroligt behov av att kunna dra mig undan för mig själv, blir lätt kvävd och då är jag så glad för den ytan vi har (150kvm) och så miiiin pool, har ett behov av den oxå. Hoppas husvagnsgaraget höll för raggsockorna, Aja kan Cabbyhusvagnarna ha en bil PÅ taket kan nog innertaket klara raggsockorna och att ni hade en bra Nyårafton.

Matilda

Jag har skurit ner på slösurfandet ganska rejält (inbillar jag mig i alla fall) pga att jag för tillfället är beroende av jobbdatorn. Eftersom det är bökigt att släpa på den fram och tillbaka blir det nästan bara till helgen det blir tid och möjlighet till bloggläsande m.m. Tanken var att få mer tid till att läsa skönlitteratur men det har snarare varit andra fritidsaktiviteter som tagit upp tiden, vilket också varit positivt.

Lycka till med dina mål :)

Svar: Ja tiden rinner lätt iväg när man slösurfar... Ett tag hade vi skärmfria måndagar, en bra regelbunden "detox"...)
aktiva dagar & viktiga pauser

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress