Lalandia Aquadome äventyrsbad i Billund, Danmark

Vii besökte badet i Billund under en regning Danmarksresa och det var fler än vi som ville värma sig dagen ifråga, kan man säga. I samma byggnad som badet finns en massa andra aktiviteter, men vi prioriterade badet. Nedan lite reklamfilmer m.m. från Youtube, som illustration.
 
 
 
Det enda minus detta bad skulle kunna få från oss är väl just att det var många badande, men det är ju inte badets fel. I övrigt var upplevelsen positiv. Särskilt roligt vad det att det fanns en hel del attraktioner som var helt andra än de vi testat hemma i Sverige. En "skräckblandad-förtjusning-aktivitet" var ju helt klart Tornadon där upp till 4 personer åker på en gummiflotte. Nedan två filmer på detta. I den första ser det lugnt och sansat ut men känslan var mer som i film nummer två, inklusive kommentaren "varför gör jag dethär frivilligt". Värt att notera är även att det blir väldigt mycket mer fart och tornado-känsla med fyra personer jämfört med två. 
 
 
 
 
Även Octopus blev en favorit för en del i familjen:
 
 
Vi kan helt klart tänka oss att återvända till Lalandia i Billund, och är även nyfikna på att testa Rödbys variant.
 
Ett plus även för att det fanns gott om mat att välja på, till överkomliga priser!
Bada inomhus - Danmark
1
smalltownmum

"Mamma, mamma, dit ÅKER vi!" Kan inte fatta att jag fått ungar som inte har min överdrivna "respekt" (rädsla) för vatten, men det är ju bra, det. Tack för tips!

Svar: Skratt, ja det är ju inte alltid man helt delar intresset för äventyrligheterna :)
AktivaDagar